"Академия за Милионери"– Вълнуваща образователна икономическа игра-викторина от TeleTrade

Академия за Милионери

"Академия за Милионери" е образователен проект на TeleTrade, организиран под формата на онлайн игра-викторина. Играта-викторина е достъпна за всеки, който иска да участва. Всичко, което трябва да направите е само да посетите уебсайта http://tt-game.bg, да отговаряте на въпросите и да печелите точки!

Въпросите в играта са взети от областта на икономиката, финансите и историята. За да знаете техните отговори, не се изисква да имате никакви предишни специализирани познания. Към днешна дата, до този момент, в нашата база данни има повече от 1000 въпроса, като всеки въпрос е придружен от сертификат за информация.

Играта-викторина е разделена на няколко сезона. Един сезон продължава един календарен месец. В края на всеки месец се обобщават резултатите с оценките на всички участници. Топ 3 победителите получават възможността да сключат договор за откриване на реална сметка за търговия в TeleTrade. Победителят на първо място получава сумата от 5000$ по неговата / нейната сметка, този на второ място печели 2000$, а участникът класиран на трето място получава 1000$.

Повече подробности за системата за оценяване и класиране, както и за сроковете и условията на конкурса-игра можете да намерите в съответната секция на страницата на конкурса-игра: http://www.tt-game.bg/rules.

Start game
  • Посетете сайта на конкурса и натиснете старт бутона, за да определите вашия начален капитал.

  • Получете вашия начален капитал и започнете да отговаряте на първите подгряващи въпроси. Вие ще получавате по 50 точки за всеки верен отговор.

  • Когато достигнете резултат от 1000 точки, вие се придвижвате в "Голямата Игра", където ще се конкурирате с още други участници, за да заемете вашата позиция в общата класация.

    В "Голямата Игра", процесът е много по-сложен. Броят на опитите ви се ограничава и дори можете да се изгорите, ако дадете неправилен отговор.

  • Можете да поканите приятелите си да участват и да получите допълнителни точки, опити и възможности, за да поведете в борбата за първото място.

  • В края на всеки месец, резултатите се сумират. Победителят получава възможността да си открие сметка от 5000 $ в TeleTrade, а сметката за неговия първи подгласник е със сума от 2000 $, докато класираният участник на трето място получава сметка с 1000 $.

    Всички останали участници получават три допълнителни опити в следващия сезон на "Голямата Игра".

Играта-викторина няма краен срок на изтичане, следователно, всеки месец вие имате възможност да поведете резултата, като достигнете до лидерската позиция. Точките, които получавате и натрупвате за поканените от вас приятели да участват, се съхраняват във всеки нов сезон!